Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Πέμπτη-Παρασκευή

Πέμπτη 07/07/2011

Πρωινό1 μπόλ γάλα με δημητριακά 
Μεσημεριανό: 2 1/2 μπιφτέκια  και σαλάτα μαρούλι και αγγούρι
Απογευματινό: Σπιτικό παγωτό βανίλια
Βραδυνό: 1 τόστ

Παρασκευή 08/07/2011
Πρωινό: -
Μεσημεριανό:1 μπόλ δημητριακά
Απογευματινό:1 χυμός βύσσινο-μπανάνα
Βραδυνό: 1 σουβλάκι με πατάτες και σώς

Δεν μπορούσα να μην κάνω τη γουρουνιά μου τελικά... Τι το ήθελα το σουβλάκι; Προς γνώση και συμμόρφωση που λένε , αύριο δεν θα κάνω τα  ίδια αν και το μενού έχει γαριδομακαρονάδα. Τέλως πάντων καληνύχτα ..
Θα τα λέμε.....
Μαρία Κ.

2 σχόλια:

  1. Μαράκι μην περιορίζεις την διατροφή σου. Να τρως ότι έχει η κατσαρόλα της μαμάς, σε μικρότερη μερίδα. Είσαι σε μια ηλικία που πολύ εύκολα θα χάσεις κιλά. Δεν έχεις λόγο να ανησυχείς γι'αυτό. Σου δίνω αυτή την συμβουλή, επειδή κι εγώ στην ηλικία σου προσπαθούσα να στερηθώ αγαπημένα φαγητά, με αποτέλεσμα στο τέλος να κουράζομαι και να ξανατρώω κανονικά. Το πρωινό σου ας είναι πιο χορταστικό και βάλε επίσης φρούτα στην διατροφή σου. Το απόγευμα μπορείς να φτιάχνεις ωραιότατα μιλκσέϊκς με φρούτα (χτυπάς σε μπλέντερ ένα φλιτζάνι γάλα με 1 ροδάκινο, ρίχνεις και λίγη ασπαρτάμη για να το γλυκάνεις και είσαι έτοιμη)! Η διατροφή που κάνεις είναι δική σου έμπνευσης;

    Mάρσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι... Δεν είναι ακριβώς διατροφή απλά προσπαθώ να περιορίσω υδατάνθρακες και λιπαρά .Όσο για το πρωινό τώρα με τα μαθήματα για την Γ Λυκείου που είναι απόγευμα ξενυχτάω και κοιμάμαι όλο το πρωί με αποτέλεσμα ξυπνάω γύρω στις 4 το απόγευμα είμαι και υπναρού βλέπεις. Σ'ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι είναι ωραίο να έχεις οσο περισσότερους συμμάχους γίνεται ακόμα και διαδικτυακά.

    Μαρία Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή